Inhoud cursussen

Inhoud cursus: het RVV – 18 november 2020
Sinds de invoering van de nieuwe WRM per 1 april 2020 is de bijscholing over wet- en regelkennis een verplicht onderdeel van het theoretisch bijscholen.
Kennis van het RVV 1990 is voor elke rijinstructeur een must. Omdat er regelmatig wijzigingen plaats vinden in het RVV 1990 loop je kans dat je kennis niet helemaal actueel is. In deze bijscholingscursus worden daarom de meest recente wijzigingen behandeld en gaan we dieper in op de belangrijkste onderdelen van het RVV 1990 zoals de voorrang enz.

Inhoud cursus: ADAS – 20 januari 2021
Rijscholen/instructeurs kopen tegenwoordig steeds modernere lesauto’s. Deze lesauto’s bevatten vaak geavanceerde systemen die een les of autorit veiliger en/of comfortabeler maken. Het CBR sluit aan bij deze ontwikkeling door steeds meer ADAS systemen toe te staan tijdens het rijexamen.

Dit betekent dat de hedendaagse rijinstructeur in zijn dagelijks werk meer te maken krijgt met moderne techniek. Veel rijinstructeurs zitten daarom met vragen als; Waar dienen die ADAS systemen eigenlijk voor? Hoe werken ADAS systemen in de praktijk? Is het voor een leerling wel handig als hij bepaalde ADAS systemen gaat gebruiken?

In deze bijscholingscursus gaan we daarom dieper in op zaken als het belang van ADAS ,de juridische verantwoordelijkheid met betrekking tot ADAS systemen, de bijwerkingen van deze systemen en de huidige ontwikkeling met betrekking tot ADAS systemen.

Inhoud cursus: Faalangst – 17 maart 2021
Iedere rijinstructeur krijgt er wel eens mee te maken. Leerlingen die in de rijles prima presteren. Echter zodra deze kandidaten op tussentijdse toets of CBR examen gaan, bakken ze er nog maar heel weinig van. Grote kans dat deze leerlingen leiden aan een vorm van faalangst.

In deze bijscholing behandelen we wat de oorzaak van faalangst is en hoe je faalangst bij je leerling kunt herkennen. We gaan dieper in op cognitieve, sociale en motorische faalangst. Uiteraard besteden we ruimschoots aandacht aan hoe je in de rijles het best met faalangstleerlingen kunt omgaan. Je maakt kennis met het G denken en leert diverse ontspanningsoefeningen die je in de rijles of vlak voor het CBR examen kunt gebruiken.

Maak een keuze en klik op de volgende data en cursussen:
18 november: Het RVV (verplicht) – Klik hier en schrijf je in!
20 januari: ADAS – Klik hier en schrijf je in!
17 februari: Het RVV (verplicht) – Klik hier en schrijf je in!
17 maart: Faalangst – Klik hier en schrijf je in!

De kosten voor de cursus bedragen € 160,-
De kosten voor het afmelden bij het IBKI bedragen € 20,-
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

De cursus start om 9.00 en zal rond 15.30 uur klaar zijn.

Ook zal er een lunch worden geserveerd en uiteraard zal er in de korte pauzes een lekker kopje koffie of thee klaar staan.

Locatie: Hertog Aalbrechtweg 4, 1823 DL Alkmaar (Hoornse Vaart)

Ris-instructeurs:
Onze cursussen gelden niet voor ris-instructeurs!

Rijschool Butterhuizen is niet vrijgesteld van BTW
Algemene Voorwaarden

Laat een bericht achter
X
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden 2020 | © 2021 Rijschool Butterhuizen | Alle rechten voorbehouden
Gratis proefles
Rijschool Butterhuizen Op werkdagen zullen wij dezelfde dag reageren!
Rijschool Butterhuizen
Bedankt voor je interesse in onze rijschool. Wat kunnen we voor je betekenen? Wij helpen je graag op weg!

Team Butterhuizen
18:44

Op werkdagen zullen wij dezelfde dag reageren!