Privacyverklaring

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Rijschool Butterhuizen met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Rijschool Butterhuizen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Aansprakelijkheid

Rijschool Butterhuizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Rijschool Butterhuizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Rijschool Butterhuizen opgenomen informatie.Rijschool Butterhuizen is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Rijschool Butterhuizen website zouden voorkomen. Rijschool Butterhuizen is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Rijschool Butterhuizen website zijn gelinked.

 Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling voor het aanvragen van bromfiets/auto theorie, aanhangwagen en auto examens.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Beveiligen en bewaren

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.

Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte ben

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Rijschoolbutterhuizen.com gebruikt de cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies);
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies).
  •  Inzicht te geven in campagneprestaties.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een pop-up getoond waarin wordt aangegeven dat indien u op ‘akkoord’ klikt, u de cookies accepteert. Op het moment dat u toestemming geeft om alle cookies en plugins te gebruiken, worden deze geplaatst zoals omschreven in de pop-up en deze privacy- en cookieverklaring. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 19 februari 2018.

Contactpersoon: Sander Bos – 0725898124 – Rijschool Butterhuizen

Laat een bericht achter
X
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden 2018 | © 2020 Rijschool Butterhuizen | Alle rechten voorbehouden
Gratis proefles
Rijschool Butterhuizen Op werkdagen zullen wij dezelfde dag reageren!
Rijschool Butterhuizen
Bedankt voor je interesse in onze rijschool. Wat kunnen we voor je betekenen? Wij helpen je graag op weg!

Team Butterhuizen
11:00