Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door Rijschool Butterhuizen met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Rijschool Butterhuizen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de Rijschool Butterhuizen website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Rijschool Butterhuizen Homepage te doen.

Aansprakelijkheid
Rijschool Butterhuizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Rijschool Butterhuizen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Rijschool Butterhuizen opgenomen informatie.

Rijschool Butterhuizen is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Rijschool Butterhuizen website zouden voorkomen. Rijschool Butterhuizen is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Rijschool Butterhuizen website zijn gelinked.

Databescherming
Rijschool Butterhuizen respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Rijschool Butterhuizen gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens
Rijschool Butterhuizen verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Rijschool Butterhuizen toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Rijschool Butterhuizen er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Rijschool Butterhuizen Rijschool Butterhuizen verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Rijschool Butterhuizen gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Laat een bericht achter
X
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Disclaimer | Algemene voorwaarden | © 2017 Rijschool Butterhuizen | Alle rechten voorbehouden