Bovag garantie fonds

BIJ EEN BOVAG-RIJSCHOOL WEET JE WAAR JE AAN TOE BENT!

Voor de beste rijlessen met de meeste zekerheid ga je naar een BOVAG-RIJSCHOOL, Rijschool Butterhuizen! Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijschool? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs? Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een Bovag-rijschool krijg je die zekerheid. Hoe? Dat lees je verder hieronder.

Als je les neemt bij een Bovag-rijschool, krijg je als eerste een lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je afspreekt met de rijschool. Dan ga je lessen! Elke Bovag-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s nieuwe, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen!

Stel nu dat de rijschool failliet gaat. Rijscholen die aangesloten zijn bij de Bovag vallen onder het Bovag Garantiefonds Rijscholen.

Dat zorgt er voor dat je vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen. Wat er ook gebeurt. Bij een BOVAG-rijschool zit je dus goed. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je het ergens niet mee eens bent. Dat kun je rustig bespreken met de rijschool. Komen jullie er niet uit?  Dan kun je BOVAG Bemiddeling aanvragen. Nog steeds geen oplossing? Dan is er nog de Geschillencommissie, je hoeft dus niet meteen naar de rechter. Dat is namelijk duur en kost veel tijd. De Geschillencommissie is een onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisatie als de BOVAG betrokken zijn. De uitspraken van de Geschillencommissie zijn bindend, je weet dus snel waar je aan toe bent. Je kunt dus altijd ergens terecht met een klacht.

Kortom: bij een BOVAG-rijschool weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt de lessen met zekerheid. Zo kun je erop vertrouwen dat je goed en veilig leert autorijden. Voor de rest van je leven.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BOVAG RIJSCHOOL?

1. OVEREENKOMST
Elke leerling krijgt vooraf de BOVAG-lesovereenkomst. Daar staat precies in wat je hebt afgesproken met de rijschool.

2. GARANTIEFONDS
Elke BOVAG-rijschool is aangesloten bij het BOVAG-Garantiefonds. Dat zorgt ervoor, dat je vooruitbetaalde lessen altijd kunt volgen. Zelfs als de rijschool failliet gaat.

3. DE BESTE INSTRUCTEURS
Bij BOVAG-rijscholen werken de beste instructeurs. Zij hebben alle bevoegdheden die ze moeten hebben. BOVAG controleert daar streng op.

4.  VEILIG RIJDEN
Elke BOVAG-rijschool is verplicht verzekerd. Ook zijn auto’s van BOVAG-rijscholen altijd nieuw en goed onderhouden. Zo is de kans op ongelukken minimaal. En gebeurt er toch iets, ben jij goed verzekerd. Wel zo prettig.

5. ONDERSTEUNING
Gebeurt er toch iets waar je niet mee eens bent? Dan kun je gratis BOVAG-Bemiddeling aanvragen. Kom je er niet uit? De Geschillencommissie is een onafhankelijk en onpartijdig orgaan waarbij zowel consumentenorganisaties als BOVAG betrokken zijn. Je krijgt dus altijd ondersteuning bij een klacht

6. TRANSPARANTIE.
Bij BOVAG-rijscholen staat transparantie voorop. Afspraak is afspraak. En je kunt altijd zien waar je staat in de rijopleiding. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Klik hier voor het complete regelement Bovag Garantiefonds

Laat een bericht achter
X

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © 2023 Autorijschool Butterhuizen B.V. | Alle rechten voorbehouden
Gratis proefles*
Autorijschool Butterhuizen B.V. Op werkdagen zullen wij dezelfde dag reageren!
Autorijschool Butterhuizen B.V.
Bedankt voor je interesse in onze rijschool. Wat kunnen we voor je betekenen? Wij helpen je graag op weg!

Team Butterhuizen
12:54

Op werkdagen zullen wij dezelfde dag reageren!